Célunk

Célunk, hogy munkánkkal hozzájáruljunk a kutya-gazda párosok hosszútávon fenntartható kiegyensúlyozott együttéléséhez. Széles körben ismertetni és alkalmazni a mindennapi élethez szükséges módszereket. Lehetőséget adunk a mélyebb tanulásra és a szabadidős, sport tevékenységekre is.
 
További célunk, hogy elősegítsük a fogyatékos emberek életminőségének javítását segítő-kutya képzés által.

 

Szakmai hátterünket biztosítja:

Kutyával egy Mosolyért Alapítvány

Csapatunk

Korsós Mónika vagyok a Pórázmentes Övezet egyik alapító tagja. 2012 óta habilitációs kutyakiképzőként rendszeresen foglalkozom gazdikkal és kutyáikkal. Az évek során sokféle kutyával találkoztam, de legtöbbet mégis a saját kutyáimtól tanultam. Vizsgázott terápiás kutyaként dolgozom három négylábúmmal, Bercivel, Lettyvel, a két labradorral és Shionnal a fehér huskyval. Mindegyik kutya más és más, és az ember feladata, hogy megtalálja hozzá a legmegfelelőbb utat. Kiképzőként célom, hogy minden gazda a lehető legjobban megismerje kutyáját és csapatunkkal hozzásegítsük őket a minőségi együttöltött időhöz. A Pórázmentes Övezet abból a célból jött létre, hogy mindezt szervezett keretek belül, szakértő felügyelet alatt, mégis kellemes szabadidős programként valósítsuk meg és tanuljunk kutyáinkról és akár kutyáinktól.
Békefalvi Kinga vagyok a Pórázmentes Övezet másik alapító tagja és segítője. Habilitációs kutyakiképző végzettséget szereztem, aminek segítségével szeretnék minél több kutyatartónak eligazodni a kutyás világban. Két vizsla büszke gazdája is vagyok, akik nekem segítenek abban, hogy mindig tanulhassak valami újat velük és róluk. Hiszek abban, hogy mi emberek is tanulunk a kutyáinktól, nemcsak mi tanítjuk őket. Fontosnak tartom, a kutya-gazda közötti kapcsolat erősítését, ami mindennek az alapja. Bízom benne, hogy a kezdeményezésünk által a felelős kutyatartás népszerűsítése is megvalósul, amihez, ha egy kicsit is hozzá tudok járulni, már megérte.
Czíner Dóra vagyok a Pórázmentes Övezet harmadik alapító tagja, habilitációs kutyakiképző. Immáron több éve az életem része a kutyázás. Tudásom bővítése érdekében folyamatosan képzem magam, igyekszem új információkat begyűjteni, modern kiképzési technikákat elsajátítani. Két kutya gazdája vagyok, Zsófi kutyám golden retriever, Lilla kutyám magyar vizsla. Nekik köszönhetően belekóstolhattam a terápiás kutyák kiképzésébe és aktív alkalmazásába is. Régi álmom vált valóra a kutyaiskolánk megnyitásával, emellett külön öröm számomra, hogy két barátnőmmel dolgozhatok együtt. Igyekszem minél több kutya-gazda párosnak segíteni az életét. Várlak titeket sok szeretettel!

Ezek vagyunk mi